×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gesigneerd tapijt van Albert en Charlène

  Rode loper huwelijk Monaco wordt geveild

  De rode loper van het prinselijk huwelijk in Monaco vorige maand mag binnenkort aan een nieuw leven beginnen. Het 200 meter lange tapijt wordt in stukken gesneden, genummerd en gesigneerd door het pasgetrouwde paar, om vervolgens te worden geveild. Behalve het paar hebben ook tal van gekroonde hoofden, prinsen en prinsessen, hoogwaardigheidsbekleders en celebrities de loper bewandeld. Een deel van de stukken wordt via internet geveild. De opbrengst wordt verdeeld over het fonds van prins Albert en dat van prinses Charlène.

  2 augustus 2011 - 15:28