×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gesigneerd tapijt van Albert en Charlène

  Rode loper huwelijk Monaco wordt geveild

  De rode loper van het prinselijk huwelijk in Monaco vorige maand mag binnenkort aan een nieuw leven beginnen. Het 200 meter lange tapijt wordt in stukken gesneden, genummerd en gesigneerd door het pasgetrouwde paar, om vervolgens te worden geveild. Behalve het paar hebben ook tal van gekroonde hoofden, prinsen en prinsessen, hoogwaardigheidsbekleders en celebrities de loper bewandeld. Een deel van de stukken wordt via internet geveild. De opbrengst wordt verdeeld over het fonds van prins Albert en dat van prinses Charlène.

  2 augustus 2011 - 15:28