×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gerdi Verbeet kreeg kippenvel van koning

  ’Een heel mooi moment’

  Gerdi Verbeet kreeg kippenvel van koning

  “Ik was diep onder de indruk.” De eed van Willem-Alexander is Gerdi Verbeet niet in de koude kleren gaan zitten. De voormalig Tweede Kamer-voorzitter noemde het bij de NOS een ‘heel mooi moment’. “Bij de eedaflegging kreeg ik kippenvel, zo overtuigend.” Volgens Verbeet was Willem-Alexander ontzettend gefocust. “Hij ontleent kracht aan de verantwoordelijkheid die hij krijgt.” Ook prinses Beatrix maakte bij Verbeet emoties los. Vooral het moment dat ze aan Amalia uitleg gaf, raakte haar. “Als oma doe je dat, dan leg je je kleindochter uit wat er gebeurt. Zodat ze ook in de rol van Prinses van Oranje kan groeien.”

  30 april 2013 - 18:27