×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Genodigden keurig gekleed

  Genodigden keurig gekleed

  Dion Graus draagt voor een keer een stropdas, Erica Terpstra heeft ‘uit respect voor de koning’ een chique ensemble aangetrokken; de genodigden in de Nieuwe Kerk hebben veel aandacht besteed aan hun outfit voor de inhuldiging. Jan-Peter Balkenende is vol lof voor prinses Beatrix. “Ze heeft het geweldig gedaan en we hebben hoge verwachtingen van Willem-Alexander en Máxima”, zei hij tegen de NOS. Ook Erica Terpstra heeft zich in een feestelijke outfit gestoken. “Ik heb mijn best gedaan, uit respect voor de koning en koningin.” Emile Roemer, Kees van der Staaij en Diederik Samsom hebben er zin in. Over zijn outfit hoefde de PvdA-leider niet lang na te denken. “Het is zo strak voorgeschreven, daar mag je niet meer over nadenken.” Zijn collega van de SGP noemt het een ‘heel plechtig en bijzonder moment’.

  30 april 2013 - 12:58