×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Genant moment voor Spaanse koning

  Tijdens ceremonie klinkt Juan Carlos' ringtone

  Bij een belangrijke afspraak is het raadzaam om mobiele telefoons uit te schakelen. Het is iets dat bij iedereen bekend is, maar blijkbaar nog niet bij de Spaanse koning Juan Carlos. Net na het aanbieden van de geloofsbrieven van de ambassadeur van Honduras, klinkt het aanstekelijke gelach van een baby. Het blijkt de ringtone van de koninig zelf te zien. Met het schaamrood op de kaken probeert de koning zijn mobieltje tot stilte te manen. Ondanks de aanwezigheid van vele fotografen, is er geen enkeling die erom durft te lachen, behalve de koning zelf.


  13 januari 2011 - 14:21