×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gelukkig’ lijkt baby op Kate

  William en Kate trotse ouders

  Gelukkig’ lijkt baby op Kate

  De bevalling van haar eerste kindje was heel emotioneel voor Kate, de vrouw van prins William. Dat vertelde ze toen zij en haar man het kindje voor het eerst aan de media en het publiek lieten zien. “Het was heel emotioneel. Iedere ouder kent dit gevoel.”

  “Het is een grote jongen en hij is best zwaar”, vertelt de prins over zijn zoon. “Gelukkig lijkt hij op haar.” Daarop moet Kate lachen. Na een aantal vragen te hebben beantwoord, gingen de twee het ziekenhuis weer in om hun zoontje in een autozitje te zetten. Vervolgens kwam William weer naar buiten, hij zette het jongetje achterin de auto. Kate nam plaats op de achterbank en William reed zijn gezinnetje naar hun huis in Kensington Palace.

  Volgens The Mirror is Pippa, de zus van Kate, inmiddels ook onderweg naar Kensington Palace. Zij zal het jongetje daar voor het eerst zien.

  23 juli 2013 - 21:26