×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gelukkig’ lijkt baby op Kate

  William en Kate trotse ouders

  Gelukkig’ lijkt baby op Kate

  De bevalling van haar eerste kindje was heel emotioneel voor Kate, de vrouw van prins William. Dat vertelde ze toen zij en haar man het kindje voor het eerst aan de media en het publiek lieten zien. “Het was heel emotioneel. Iedere ouder kent dit gevoel.”

  “Het is een grote jongen en hij is best zwaar”, vertelt de prins over zijn zoon. “Gelukkig lijkt hij op haar.” Daarop moet Kate lachen. Na een aantal vragen te hebben beantwoord, gingen de twee het ziekenhuis weer in om hun zoontje in een autozitje te zetten. Vervolgens kwam William weer naar buiten, hij zette het jongetje achterin de auto. Kate nam plaats op de achterbank en William reed zijn gezinnetje naar hun huis in Kensington Palace.

  Volgens The Mirror is Pippa, de zus van Kate, inmiddels ook onderweg naar Kensington Palace. Zij zal het jongetje daar voor het eerst zien.

  23 juli 2013 - 21:26