×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geen ontmoeting Queen en ouders Kate

  Elizabeth heeft vooralsnog 'niet de behoefte gevoeld'

  Een woordvoerder van Buckingham Palace heeft gemeld dat er nog geen ontmoeting is geweest tussen de familie Middleton en de Britse vorstin. Tot nu toe heeft de Britse koningin Elizabeth nog 'niet de behoefte gevoeld' om de ouders van Kate Middleton te ontmoeten, de aanstaande schoonouders van haar kleinzoon William. Er zijn ook geen plannen om hen te ontmoeten voordat de grote dag plaatsvindt op 29 april aanstaande. Het heeft echter niets met de eenvoudige afkomst van de familie te maken, meldt het paleis aan de Sunday Times. 'Maar mocht ze kiezen om het toch te doen, dan zal het een privé-aangelegenheid zijn,' vertelt een woordvoerder. De ouders van Kate hebben al wel William's vader, de prins van Wales, ontmoet, samen met zijn vrouw Camilla.Als we de bronnen van de Sun moeten geloven, hebben William en Kate na hun huwelijk geluk, ze zouden na hun huwelijk twee jaar buiten de publiciteit mogen blijven. Zo zou Catherine kunnen wennen aan haar nieuwe leven.


  Een woordvoerder van Buckingham Palace heeft gemeld dat er nog geen ontmoeting is geweest tussen de familie Middleton en de Britse vorstin. Tot nu toe heeft de Britse koningin Elizabeth nog ‘niet de behoefte gevoeld’ om de ouders van Kate Middleton te ontmoeten, de aanstaande schoonouders van haar kleinzoon William. Er zijn ook geen plannen om hen te ontmoeten voordat de grote dag plaatsvindt op 29 april aanstaande. Het heeft echter niets met de eenvoudige afkomst van de familie te maken, meldt het paleis aan de Sunday Times. ‘Maar mocht ze kiezen om het toch te doen, dan zal het een privé-aangelegenheid zijn,’ vertelt een woordvoerder. De ouders van Kate hebben al wel William’s vader, de prins van Wales, ontmoet, samen met zijn vrouw Camilla.
  Als we de bronnen van de Sun moeten geloven, hebben William en Kate na hun huwelijk geluk, ze zouden na hun huwelijk twee jaar buiten de publiciteit mogen blijven. Zo zou Catherine kunnen wennen aan haar nieuwe leven.

  24 januari 2011 - 11:15