Geen ontmoeting Queen en ouders Kate

Een woordvoerder van Buckingham Palace heeft gemeld dat er nog geen ontmoeting is geweest tussen de familie Middleton en de Britse vorstin. Tot nu toe heeft de Britse koningin Elizabeth nog 'niet de behoefte gevoeld' om de ouders van Kate Middleton te ontmoeten, de aanstaande schoonouders van haar kleinzoon William. Er zijn ook geen plannen om hen te ontmoeten voordat de grote dag plaatsvindt op 29 april aanstaande. Het heeft echter niets met de eenvoudige afkomst van de familie te maken, meldt het paleis aan de Sunday Times. 'Maar mocht ze kiezen om het toch te doen, dan zal het een privé-aangelegenheid zijn,' vertelt een woordvoerder. De ouders van Kate hebben al wel William's vader, de prins van Wales, ontmoet, samen met zijn vrouw Camilla.Als we de bronnen van de Sun moeten geloven, hebben William en Kate na hun huwelijk geluk, ze zouden na hun huwelijk twee jaar buiten de publiciteit mogen blijven. Zo zou Catherine kunnen wennen aan haar nieuwe leven.

Een woordvoerder van Buckingham Palace heeft gemeld dat er nog geen ontmoeting is geweest tussen de familie Middleton en de Britse vorstin. Tot nu toe heeft de Britse koningin Elizabeth nog ‘niet de behoefte gevoeld’ om de ouders van Kate Middleton te ontmoeten, de aanstaande schoonouders van haar kleinzoon William. Er zijn ook geen plannen om hen te ontmoeten voordat de grote dag plaatsvindt op 29 april aanstaande. Het heeft echter niets met de eenvoudige afkomst van de familie te maken, meldt het paleis aan de Sunday Times. ‘Maar mocht ze kiezen om het toch te doen, dan zal het een privé-aangelegenheid zijn,’ vertelt een woordvoerder. De ouders van Kate hebben al wel William’s vader, de prins van Wales, ontmoet, samen met zijn vrouw Camilla.
Als we de bronnen van de Sun moeten geloven, hebben William en Kate na hun huwelijk geluk, ze zouden na hun huwelijk twee jaar buiten de publiciteit mogen blijven. Zo zou Catherine kunnen wennen aan haar nieuwe leven.