×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geen nieuw kostuum voor beëdiging koning Filip

  Mathilde draagt waarschijnlijk creatie van modehuis Natan

  Geen nieuw kostuum voor beëdiging koning Filip

  Het kostuum dat de kersverse koning Filip zal dragen op 21 juli is niet nieuw. Het kakigroene landmachtuniform dat Filip zal dragen werd twee jaar geleden speciaal op zijn maat vervaardigd en is ondertussen al vaker gedragen. Het enige dat daaraan zal veranderen is een extra ster op de epauletten. Dat heeft te maken met de nieuwe rang van Filip, die als koning opperbevelhebber wordt.


  Wat een grotere verrassing zal zijn, is de kleding van koningin Mathilde. Het ligt voor de hand dat dat een creatie wordt van modehuis Natan van Edouard Vermeulen met een bijpassende hoed van Fabiënne Delvigne. Maar hoe dat eruit gaat zien en welke kleuren ze zal gebruiken, is onbekend. Haar Nederlandse collega Máxima koos ervoor om met het blauw uit haar japon samen met haar man de Nederlandse driekleur te completeren.

  15 juli 2013 - 15:52