×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geen Nederlandse royals op huwelijk in Zweden

  Oranjes blijven volgende week zaterdag in eigen land

  Geen Nederlandse royals op huwelijk in Zweden

  De Rijksvoorlichtingsdienst heeft laten weten dat er geen afvaardiging vanuit het Koninklijk Huis naar het huwelijk van prinses Madeleine van Zweden zal komen. Volgende week zaterdag trouwt de jongste van koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia in Stockholm met Chris O'Neill. Waar de Noorse en Deense royals de kroonprinsen met hun vrouw sturen, blijft Nederland thuis. De Nederlandse 'kroonprinses' is prinses Amalia. Zij is nog te jong om alleen te reizen. Voor een vierde in lijn voor de Zweedse troon zou het sturen van de Nederlandse koning en koningin nogal hoog zijn. Een andere optie zou het afvaardigen van prins Constantijnen prinses Laurentien zijn, maar daar blijkt niet voor te zijn gekozen. De publieke agenda is vooralsnog leeg op 8 juni.


  29 mei 2013 - 15:55