×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geen familieruzie bij Zweedse royals

  Prinses Madeleine kan het goed vinden met haar schoonzusje, het model Sofia Hellqvist. Eerder gingen er geruchten dat Madeleine niet wil dat de vriendin van haar broer naar haar bruiloft komt. De prinses en haar broer zouden zelfs ruzie hebben gehad, zo meldt Hello Magazine.


  In een interview met Aftonbladet vertelt Carl Philip dat deze berichten onjuist zijn. “Er heeft geen ruzie plaatsgevonden. Ik ben alleen maar heel blij om mijn zus zo verliefd en gelukkig te zien.” Sofia vertelt dat ze het goed kan vinden met de Zweedse prinses. “Madeleine en ik hebben een goede relatie. Carl Philip en ik zien erg uit naar de bruiloft.”

  Om de geruchten verder tegen te gaan plaatste Madeleine een link naar het interview op haar Facebookpagina. Daarnaast wenste de 30-jarige prinses haar broer en zijn vriendin veel succes met skiën: “Mijn lieve broer en Sofia, ik wens jullie veel geluk vandaag”.

  De Zweedse prinses Madeleine en haar toekomstige echtgenoot Chris O’Neill trouwen zaterdag 8 juni.

  4 maart 2013 - 14:24