×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geen boete voor Madeleine

  Ontheffing voor rijden op busbaan

  Geen boete voor Madeleine

  Prinses Madeleine krijgt geen boete voor een verkeersovertreding die ze heeft begaan, schrijft de Zweedse krant Aftonbladet. De Zweedse prinses reed enkele dagen voor haar bruiloft met haar auto over een busbaan, iets wat normaliter niet is toegestaan. Maar naar nu blijkt was zij in het bezit van een ontheffing.


  De politie slingerde Madeleine niet meteen op de bon, maar maakte na het voorval bekend dat ze toch een boete van 1000 kronen (circa 115 euro) kon verwachten. Nu heeft de politie bekendgemaakt dat Madeleine vrijuit gaat.

  De prinses zelf is op huwelijksreis op de Seychellen, samen met haar kersverse man Chris O’Neill.

  18 juni 2013 - 12:23