×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gaat prins William volgende zomer dan echt trouwen?

  Royal Mint heeft verlovingsmunt al klaarliggen

  De geruchtenstroom verergert de laatste maanden, maar echte bewijzen zijn er tot nu toe nooit geleverd. Tot de Britse krant Mail on Sunday ter ore kwam dat de Koninklijke Munt bezig is met een verlovingsmunt. Een huwelijk zou nu dan echt aanstaande moeten zijn. En omdat er voor 2012 al teveel officiële gelegenheden op het programma van de potentiële kroonprins staan, zal het stel er al volgend jaar aan moeten geloven. Een bron aan het Britse hof onthult dat William en Kate over drie data in juli en augustus 2011 twijfelen. Wie weet trouwen ze op 29 juli 2011, exact 30 jaar na het huwelijk van William's ouders.


  Voordat het zover is, zal de verloving moeten worden aangekondigd, naar verwachting in het begin van 2011. De Koninklijke Munt van het Verenigd Koninkrijk, Royal Mint, is al begonnen met de voorbereidingen. Zij hebben al een mal klaarliggen voor de verlovingsmunt van prins William en Kate. Het hoofd van de afdeling herdenkingsmunten verklaart daarover: ‘Zoals de meeste bedrijven kijken we naar de toekomst en plannen we vooruit naar mogelijke gelegenheden. Als prins William en Kate Middleton hun verloving aankondigen, zouden we mogelijk een herdenkingsmunt uit willen brengen om deze heugelijke gebeurtenis te markeren’. De munt, inmiddels klaar, zo vertelt een medewerker van Royal Mint aan Mail on Sunday. ‘Ze zijn klaar om de munten te slaan. Het wachten is alleen nog op de datum’.

  Op de foto: The Daily Mail ontwierp alvast zelf een munt, waarop al een jaartal is ingevuld.

  20 oktober 2010 - 10:00