×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Friso vrijdag in Lage Vuursche begraven

  Friso vrijdag in Lage Vuursche begraven

  De begrafenis van prins Friso vindt plaats op vrijdagmiddag 16 augustus in besloten kring in Lage Vuursche.   Na een dienst in de Stulpkerk in Lage Vuursche wordt de Prins begraven op de daarbij gelegen begraafplaats. Die grenst aan het landgoed van kasteel Drakensteyn waar prinses Beatrix later dit jaar weer haar intrek zal nemen. Friso en zijn broers groeiden daar op.   De dienst wordt geleid door dominee C.A. ter Linden. Later dit jaar vindt een herdenkingsbijeenkomst voor Prins Friso plaats.


  De begrafenis van prins Friso vindt plaats op vrijdagmiddag 16 augustus in besloten kring in Lage Vuursche.
   
  Na een dienst in de Stulpkerk in Lage Vuursche wordt de Prins begraven op de daarbij gelegen begraafplaats. Die grenst aan het landgoed van kasteel Drakensteyn waar prinses Beatrix later dit jaar weer haar intrek zal nemen. Friso en zijn broers groeiden daar op.
   
  De dienst wordt geleid door dominee C.A. ter Linden. Later dit jaar vindt een herdenkingsbijeenkomst voor Prins Friso plaats.

  13 augustus 2013 - 18:07