×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Friso vrijdag in Lage Vuursche begraven

  Friso vrijdag in Lage Vuursche begraven

  De begrafenis van prins Friso vindt plaats op vrijdagmiddag 16 augustus in besloten kring in Lage Vuursche.   Na een dienst in de Stulpkerk in Lage Vuursche wordt de Prins begraven op de daarbij gelegen begraafplaats. Die grenst aan het landgoed van kasteel Drakensteyn waar prinses Beatrix later dit jaar weer haar intrek zal nemen. Friso en zijn broers groeiden daar op.   De dienst wordt geleid door dominee C.A. ter Linden. Later dit jaar vindt een herdenkingsbijeenkomst voor Prins Friso plaats.


  De begrafenis van prins Friso vindt plaats op vrijdagmiddag 16 augustus in besloten kring in Lage Vuursche.
   
  Na een dienst in de Stulpkerk in Lage Vuursche wordt de Prins begraven op de daarbij gelegen begraafplaats. Die grenst aan het landgoed van kasteel Drakensteyn waar prinses Beatrix later dit jaar weer haar intrek zal nemen. Friso en zijn broers groeiden daar op.
   
  De dienst wordt geleid door dominee C.A. ter Linden. Later dit jaar vindt een herdenkingsbijeenkomst voor Prins Friso plaats.

  13 augustus 2013 - 18:07