×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Friso mogelijk naar Londen’

  Neuroloog: 'Vervoer is geen probleem'

  Prins Friso wordt mogelijk binnenkort vanuit Innsbruck overgeplaatst naar een kliniek in Londen. Neuroloog Johann Donis vindt het ‘zeer belangrijk’ om in geval van een coma ‘vertrouwde personen’ om de patiënt heen te hebben, zo meldt het Oostenrijkse OE24. Los van het feit dat het niet bekend is of dit bij prins Friso ook het geval is, vertelde Donis dat patiënten die kunstmatig beademd worden ‘zonder problemen door heel Europa kunnen worden gevlogen.’

  De verwachting is dat de koninklijke familie dit weekend uit Oostenrijk vertrekt, na een verblijf van twee weken in Gasthof Post in Lech. De kinderen moeten volgende week weer naar school en dinsdag staat het eerste (openbare) agendapunt op het programma. Prinses Máxima gaat dan naar WOMEN Inc. in Amsterdam.

  1 maart 2012 - 10:16