×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Friso in Londen

  Prins wordt verpleegd in Wellington ziekenhuis

  Prins Friso is vanmiddag overgebracht naar Londen, de plaats waar hij al jaren woont. Vanaf nu zal hij verpleegd worden in het Wellington ziekenhuis, waar wordt begonnen aan een lang proces waarin wordt gewerkt aan de revalidatie van de prins. Vanochtend vertrokken koningin Beatrix, prinses Mabel en de dochters Luana en Zaria met het regeringsvliegtuig vanaf de luchthaven van Innsbruck naar Heathrow in Londen. Onbekend is hoelang de koningin in Londen zal blijven. Uit de vele mogelijkheden is toch gekozen voor de Britse hoofdstad, waar het leven van het gezin van prins Friso zich afspeelde. Het wijst erop dat de koninklijke familie het belangrijk vindt dat het leven van Luana en Zaria zoveel mogelijk bij het oude zal blijven.

  Prinses Mabel herhaalt graag de dankbaarheid voor alle steunbetuigingen en blijken van medeleven. “Het warme medeleven in de afgelopen periode heeft mij steun en kracht gegeven. Mijn dank hiervoor is groot”.

  1 maart 2012 - 17:58