×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frederik en Mary poseren in Zwitserland

  Vakantie met de vier kinderen in de sneeuw

  De Oranjekroost moet nog een weekje wachten voordat de ski’s kunnen worden ondergebonden, maar voor de kinderen van het Deens kroonprinselijk paar begon de wintersportvakantie dit weekeinde. En net als Willem-Alexander en Máxima van plan zijn te doen aan het begin van hun vakantie in Lech, poseerden kroonprins Frederik en kroonprinses Mary geduldig met hun vier kinderen voor de fotografen in het Zwitserse Verbier. Oudste zoon prins Christian (7) en zusje Isabella (5) hadden voor de fotosessie een slee meegenomen, terwijl de tweeling Vincent en Josephine (2) het veiliger en prettiger vond om dicht bij de armen van vader en moeder te blijven.Dat was ook wel zo warm want op de skihelling was het min 15 graden.


  Het kroonprinselijk gezin blijft naar verluidt een week in Verbier. Begin maart moeten Frederik en Mary naar Chili, waar ze koningin Margrethe vervangen die een voorgenomen staatsbezoek aan het Zuid-Amerikaanse land vanwege rugproblemen afgelopen week heeft moeten afzeggen.

  11 februari 2013 - 09:58