×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fotosessie Deense koninklijke familie

  De Deense koninklijke familie is op dit moment op Slot Gråsten, 250 kilometer verwijderd van de hoofdstad Kopenhagen. Koningin Margrethe en prins Henrik vieren er traditiegetrouw hun vakantie. Zowel kroonprins Frederik als prins Joachim doen mee met de traditie en keren met vrouw en kinderen terug naar het vakantieverblijf waar ze zoveel met hun ouders zijn geweest. Daarnaast is Margrethe’s zus Benedikte bij de fotosessie, die haar zoon Gustav, erfprins van Sayn-Wittgenstein-Berleburg, en zijn vriendin Carina Axelsson heeft meegenomen.

  1 augustus 2011 - 12:04