×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s pasgeboren prinsesje Estelle

  Prinses Estelle van Zweden, gefotografeerd toen ze vier dagen oud was. De foto’s werden genomen in het Haga Paleis, waar kroonprinses Victoria en prins Daniel wonen. Het vest is gebreid door de grootmoeder van de kroonprinses, Alice Sommerlath, née Soares de Toledo. Het paar dankt iedereen voor de vele vriendelijke berichten en felicitaties.

  27 februari 2012 - 14:05