×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Florian Moosbrugger op bezoek bij Friso

  Prinses Mabel neemt ski-vriend mee naar ziekenhuis

  Prinses Mabel heeft dinsdagavond opnieuw een bezoek gebracht aan het ziekenhuis waar prins Friso sinds vrijdag verblijft. Ze was dit keer in gezelschap van prins Constantijn en Florian Moosbrugger. Moosbrugger is al sinds zijn jonge jaren bevriend met de Oranje-prinsen en maakte met Friso op die rampzalige vrijdagmiddag een skitocht. Moosbrugger kwam ongedeerd uit de lawine dankzij een soort airbag. Hij sloeg vervolgens alarm en groef de prins naar verluidt met zijn blote handen uit. Sinds het ongeluk is in Oostenrijk de discussie opgelaaid over wie schuld heeft aan het ongeluk en het Openbaar Ministerie heeft laten weten het gesprek met Moosbrugger aan te gaan. De koninklijke familie verwijt hem echter niets. En dat blijkt ook uit feit dat prinses Mabel de heer Moosbrugger, die mede-eigenaar is van Gasthof Post in Lech, meenam naar het ziekenhuis om daar haar man te bezoeken. Volgens de Oostenrijkse publieke omroep ÖRF wordt de lichaamstemperatuur van de prins in de komende dagen tot normale waarden teruggebracht, omdat dat nodig is voor de tests die voor belangrijk zijn om een prognose te stellen.


  21 februari 2012 - 21:28