×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Film over Diana’s laatste jaren in november in bioscoop

  Trailer van rolprent over werk en privé van Prinses van Wales

  Film over Diana’s laatste jaren in november in bioscoop

  De filmtrailer van de nieuwe film Diana, over het leven van de prinses van Wales, is al op het internet te bekijken. De 44-jarige Naomi Watts speelt in de productie de titelrol. De film Diana gaat over de laatste 2 jaar uit Diana's leven en richt zich onder meer op haar inzet voor het opruimen van landmijnen en haar relatie met chirurg dr. Hasnat Khan. De speelfilm gaat in september in première en komt medio november uit in de Nederlandse bioscopen. De Duitse regisseur is Oliver Hirschbiegel, bekend van Der Untergang en The Invasion.


  13 juni 2013 - 12:07