×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip schittert tijdens handelsmissie

  Pauwels: 'Prins uit schaduw van zijn vrouw'

  Filip schittert tijdens handelsmissie

  Prins Filip van België zit goed in zijn vel en bruist van zelfvertrouwen tijdens zijn handelsmissie in de Verenigde Staten. Dat zegt Kathy Pauwels, presentatrice van het VTM-programma Royalty. Prins Filip is op handelsmissie zonder prinses Mathilde. Pauwels vertelt op de website van VTM dat de prins uit de schaduw van zijn vrouw is getreden. ''Hij schittert, hij bloeit open'', zegt ze.


  Tegen alle verwachtingen in liet de prins de pers tijdens zijn reis door de Verenigde Staten samenroepen voor een korte interviewsessie. Hij sprak over de 79e verjaardag van zijn vader en zijn enthousiasme voor de WK-kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels tegen Servië.

  "Niets doet mijn vader de koning meer plezier dan België te zien scoren'', citeert De Standaard de Belgische prins. ''We scoren in Californië met 320 bedrijven. Straks doen we hetzelfde met de Rode Duivels. We go for it." Tijdens die laatste zin maakte de prins een zegegebaar met beide vuisten.

  6 juni 2013 - 17:15