×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde uitgenodigd in Polen

  Koningin heeft Poolse roots via haar moeder

  Filip en Mathilde uitgenodigd in Polen

  De nieuwe Belgische koning Filip en zijn vrouw Mathilde zijn door de Poolse president Bronislaw Komorowski uitgenodigd voor een bezoek aan Polen.


  Persbureau Belga schrijft dat Filip door de president is gefeliciteerd met zijn eedaflegging. De nieuwe vorst en zijn wederhelft werden meteen gevraagd een bezoek aan zijn land te brengen.

  Koningin Mathilde heeft Poolse roots. De familie van haar moeder, gravin Anne Komorowska, is verwant aan die van Komorowski.

  21 juli 2013 - 22:10