×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde naar Thailand

  Prinselijk paar op bezoek bij koning Bhumibol

  Filip en Mathilde naar Thailand

  Koning Bhumibol van Thailand ontvangt vrijdag het Belgische kroonprinselijk paar Filip en Mathilde. Dat heeft een woordvoerder van het Thaise hof bevestigd tegenover de krant The Nation. Het paar is in Thailand ter ondersteuning van een uitgebreide handelsmissie. Filip moet daarbij het Belgische bedrijfsleven een royale entree geven, terwijl Mathilde zich meer toelegt op het verbeteren van het imago van België.

  Volgens de Vlaamse krant Het Nieuwsblad is de prinses daar op de eerste dag van het bezoek al aardig in geslaagd. Ze had voor een uitstapje naar Wat Pho, de oude boeddhistische tempel in Bangkok, erg haar best gedaan om haar outfit in harmonie te laten zijn met de traditionele oranje kleding van de monniken. Mathilde droeg een oranje broek, een smalle, oranje riem en een blouse waarin oranje terugkeerde. Dat werd op prijs gesteld, aldus de krant die haar omschreef als een ‘kameleon onder de monniken’.

  Op het programma staat deze week de heropening van de zogenoemde Thai-Belgische vriendschapsbrug, een fly-over in het midden van de stad die in 1988 is gebouwd met onderdelen van metalen bruggen (viaducten eigenlijk) die in België niet meer nodig waren. De brug wordt op dit moment gerenoveerd, waarbij het metaal wordt vervangen door beton.

  18 maart 2013 - 12:39