×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde in Thailand

  Zevendaagse handelsmissie voor prinselijk paar

  Filip en Mathilde in Thailand

  De Belgische prins Filip is dit weekeinde samen met echtgenote prinses Mathilde begonnen aan een zevendaagse handelsmissie naar Thailand.

  Op de eerste dag van het bezoek bezocht het prinselijk paar in Bangkok het tempelcomplex Wat Pho, met onder meer tempel van de liggende Boeddha.

  Vicepremier Didier Reynders, minister van Buitenlandse Zaken en Buitenlandse Handel, vergezelt Filip en Mathilde bij de ‘economische zending’ zoals het in België heet. Ook een aantal regionale ministers reist mee. Het Agentschap voor Buitenlandse Handel organiseert de trip.

  Boegbeeld

  Prins Filip, die de taak als handelsambassadeur 20 jaar geleden overnam van zijn vader, is het boegbeeld van de delegatie. Aandachtsgebieden zijn de voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg, hernieuwbare energiebronnen, infrastructuur en logistiek en ICT.

  Prinses Mathilde neemt vooral deel aan evenementen in het kader van het bevorderen van het imago van België, aldus een mededeling van het hof.

  17 maart 2013 - 22:14