×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde hebben geen verstandshuwelijk’

  Relatie Belgische kroonprins volgens boek vol liefde

  Ook al wordt er de laatste tijd anders gepubliceerd, in een nieuw boek over prinses Mathilde staat dat het Belgische kroonprinselijk paar een liefdevol gezinsleven leidt. Het huwelijk van prins Filip en prinses Mathilde is dan ook geen verstandshuwelijk, wat al sinds de verloving wordt gefluisterd.


  Dat staat tenminste opgeschreven in een nieuw boek over prinses Mathilde, dat dinsdag verschijnt. Het boek beschrijft het leven van de Belgische kroonprinses die begin volgend jaar veertig wordt. De eerste ontmoeting met Filip is daarom ook een onderdeel van het boek. De toon van het boek 'De eerste veertig jaren' van Brigitte Balfoort is heel anders dan het anere recente boek 'Koningskwesties', waarin andere verhalen over het huwelijk tussen de twee worden verteld. Het boek maakt van Mathilde de perfecte prinses, heel intelligent en heel ijverig en nooit op een fout te betrappen.

  26 november 2012 - 16:31