×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde hebben geen verstandshuwelijk’

  Relatie Belgische kroonprins volgens boek vol liefde

  Ook al wordt er de laatste tijd anders gepubliceerd, in een nieuw boek over prinses Mathilde staat dat het Belgische kroonprinselijk paar een liefdevol gezinsleven leidt. Het huwelijk van prins Filip en prinses Mathilde is dan ook geen verstandshuwelijk, wat al sinds de verloving wordt gefluisterd.


  Dat staat tenminste opgeschreven in een nieuw boek over prinses Mathilde, dat dinsdag verschijnt. Het boek beschrijft het leven van de Belgische kroonprinses die begin volgend jaar veertig wordt. De eerste ontmoeting met Filip is daarom ook een onderdeel van het boek. De toon van het boek 'De eerste veertig jaren' van Brigitte Balfoort is heel anders dan het anere recente boek 'Koningskwesties', waarin andere verhalen over het huwelijk tussen de twee worden verteld. Het boek maakt van Mathilde de perfecte prinses, heel intelligent en heel ijverig en nooit op een fout te betrappen.

  26 november 2012 - 16:31