×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ferrari prins Bernhard in Parijs te koop

  Sportauto moet vier ton opbrengen

  Opnieuw wordt er een voormalige auto van prins Bernhard aangeboden. Het gaat om een Ferrari 212 Inter. De prins liet, waarschijnlijk om belastingtechnische redenen, een andere nummer op het chassis zetten. Dat en het feit dat er slechts vijf exemplaren van deze auto zijn, maakt dat het om een unieke veiling gaat. De Ferrari werd al in augustus aangeboden, en ging toen voor 345.000 euro van de hand. De nieuwe eigenaar biedt de auto nu weer te koop aan op een in veiling in Parijs en verwacht een flinke winst te maken. De geschatte verkoopprijs moet tussen de 400.000 en 450.000 euro opbrengen. De Ferrari had destijds overigens het kenteken AA13. De AA-kentekens worden gebruikt door het Koninklijk huis. Nummer 13 was het geluksgetal van de Prins.

  18 januari 2009 - 17:00