×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia bezoeken gewonden treinramp

  Drie dagen nationale rouw in plaats van feestdag

  Felipe en Letizia bezoeken gewonden treinramp

  Prins Felipe en prinses Letizia worden vrijdag ook verwacht in Santiago de Compostela om een bezoek te brengen aan de gewonden van de treinramp van afgelopen woensdag. Ook zullen ze reddingswerkers ontmoeten en hun medeleven betuigen met de nabestaanden van de 78 slachtoffers.


  Het bezoek van het kroonprinselijk paar volgt een dag na het bliksembezoek van koning Juan Carlos en koningin Sofia. Die kwamen eveneens naar de pelgrimsstad in Galicië, waar donderdag eigenlijk het feest van de Spaanse patroonheilige Santiago (Jacobus) gevierd had moeten worden. Na de treinramp zijn echter alle festiviteiten afgelast. De Spaanse regering heeft drie dagen nationale rouw afgekondigd.

  De koninklijke familie heeft de agenda voor de komende dagen vrijgemaakt om ‘stand by’ te kunnen zijn in de nasleep van het ongeluk waarbij een hogesnelheidstrein ontspoorde.

  26 juli 2013 - 17:15