×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fabiola ziet in Mathilde haar opvolgster

  Koningin-weduwe schuift kroonprinses naar voren

  Fabiola ziet in Mathilde haar opvolgster

  Koningin Fabiola is al jaren duidelijk bezig met haar nalatenschap. Niet alleen op financieel en materieel gebied, zoals met de stichtingen waarin ze dat graag geregeld ziet, ook haar eigen organisaties horen daarbij. Niet koningin Paola of prinses Astrid, maar in prinses Mathilde ziet de bijna 85-jarige koningin Fabiola haar opvolger voor de koning Boudewijnstichting en de Koningin Elisabethwedstrijd. Het Vlaamse televisieprogramma Royalty maakt dat op uit welingelichte kringen rondom de weduwe van koning Boudewijn. Fabiola en Mathilde woonden afgelopen week samen de Koningin Elisabethwedstrijd bij, een prestigieuze muziekwedstrijd in België. Prinses Mathilde zou een van de lievelingsnichten van koningin Fabiola zijn en daarom de gedroomde opvolger als erevoorzitter.


  2 juni 2013 - 23:23