×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Exclusief in Royalty

  Carlos trouwt in Brussel

  Prins Carlos de Bourbon de Parme, de oudste zoon van prinses Irene, zal niet in Nederland trouwen. Dat vertelt hij in het nieuwe nummer van tijdschrift Royalty. In het blad zijn ook nieuwe, exclusieve foto’s van de prins en zijn verloofde Annemarie Gualthérie van Weezel te zien. ’Het huwelijk zal in Brussel plaatsvinden,’ zegt prins Carlos in Royalty. ’Er is gekozen voor Brussel, omdat het de stad is waar onze liefde in alle stilte en rust opbloeide, toen Annemarie er werkte als correspondent voor de NOS en ik als adviseur op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast wonen de ouders van Annemarie in Brussel en is het een centrale en goed te bereiken plek waar al onze –buitenlandse - vrienden en familie naar toe kunnen komen.’


  De prins onthult ook hoe hij het huwelijksaanzoek heeft aangepakt. ’Ik heb Annemarie ten huwelijk gevraagd tijdens een picknick aan de vijver van Paleis het Loo. Een plek waar ik dierbare herinneringen aan heb, omdat ik er als klein jongetje vaak kwam. Vlak voor mijn aanzoek heb ik met de vader van Annemarie gesproken en hem verteld dat ik  heel graag de rest van mijn leven met Annemarie zou willen delen en met haar zou willen trouwen,’ aldus prins Carlos.

  Zijn toekomstige vrouw zal straks voorzien zijn van vele titels. Ze wordt door haar huwelijk Prinses de Bourbon de Parme, Prinses van Piacenza en Hertogin van Madrid. Maar in het dagelijks leven zal ze gewoon haar meisjesnaam blijven gebruiken.

  26 januari 2010 - 21:23