×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ex prinses Madeleine trouwt met haar vriendin

  Ex prinses Madeleine trouwt met haar vriendin

  Jonas Bergström, de ex van de Zweedse prinses Madeleine, is zaterdag getrouwd met Stephanie af Klercker. De bruid is de voormalige beste vriendin van de prinses. Madeleine trouwde in juni zelf met Chris O'Neill.


  Madeleine en Jonas waren acht jaar samen, tot het nieuws naar buiten kwam dat Jonas was vreemdgegaan. De breuk, die het einde van de verloving betekende, werd door het Zweedse koningshuis bekendgemaakt in april 2010. Een jaar later ontmoette Madeleine Chris en liet Jonas zijn oog vallen op Stephanie, weet Bild.

  18 augustus 2013 - 18:13