×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ex-minnares praat over relatie met koning Albert

  Moeder Delphine Boël doorbreekt het stilzwijgen

  Ex-minnares praat over relatie met koning Albert

  De ex-minnares van Albert II van België praat op televisie voor het eerst over de langdurige affaire die ze met hem had. In 'Onze dochter heet Delphine' verbreekt ze na meer dan veertig jaar het grote stilzwijgen, schrijft De Standaard. Het programma wordt uitgezonden door Vier.


  Sybille de Selys Longchamps had bijna twintig jaar een affaire met de pas afgetreden koning der Belgen. Zij is de moeder van Delphine Boël, de dochter van Albert. Delphine begon onlangs een rechtszaak tegen Albert omdat ze wil worden erkend als zijn dochter.

  De voormalig minnares praat over de eerste ontmoeting, de bevalling en de openlijke confrontatie met Alberts vrouw Paola. Onze dochter heet Delphine is op 3 en 10 september te zien op de Vlaamse televisie.

  21 augustus 2013 - 17:19