×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • € 333.500 voor sportauto koning Boudewijn

  Koninklijke afkomst Aston Martin zorgt voor hoge prijs

  Afgelopen weekend is de Aston Martin DB2/4 uit 1955 geveild, eerder eigendom van wijlen de Belgische koning Boudewijn. Al in die tijd was het kopen van een Aston Martin voorbehouden aan kenners met een ruime portemonnee. De auto staat bekend om zijn superieure weggedrag en aangename bediening en is geleverd in Imperial Crimsonrood en is van binnen vorzien van beige Connollyleder. Koning Boudewijn en zijn broer, de huidige koning Albert II, namen de auto in ontvangst op de Belgische ambassade in Parijs.


  Tegenwoordig is de auto helemaal gerestaureerd en verkeert hij weer in topconditie. Als de auto niet van Boudewijn zou zijn geweest, zou het ‘slechts’ € 150.000 hebben opgeleverd. Nu heeft men € 333.500 voor de auto neer mogen tellen.

  Boudewijn stond bekend om zijn liefde voor mooie auto’s. In zijn collectie bevond zich ook een Porsche Spyder. Daarnaast was hij een groot liefhebber van Maserati.

  8 februari 2011 - 11:26