×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Erfprins Tonga gedoopt

  Prinsje werd op 10 mei geboren

  Erfprins Tonga gedoopt

  In aanwezigheid van de hele koninklijke familie van Tonga is in de hoofdstad Nuku'alofa de op 10 mei geboren prins Taufa'ahau Manumataongo gedoopt. De baby prins is het eerste kind van kroonprins Tupouto’a ‘Ulukalala en zijn vrouw. Hij is na zijn vader tweede in de lijn van troonopvolging in het Polynesische koninkrijk.


  Taufa’ahau Manumataongo is geboren in een ziekenhuis in Auckland. Zijn ouders zijn vorig jaar getrouwd, kort na de troonsbestijging van koning Tupou VI. Die volgde zijn plotseling overleden oudere broer koning Siaosi Tupou V op die in 2006 op de troon kwam en zich twee jaar later met veel spektakel liet kronen. De nieuwe koning heeft zijn kroning nog even uitgesteld om de lege schatkist te sparen.

  16 juli 2013 - 21:45