×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Erfgroothertog op stage in Brussel

  Guillaume dichtbij vriendin Stéphanie

  Drie weken lang neemt erfgroothertog Guillaume van Luxemburg een kijkje in de keuken van de Europese Unie. Wat hij exact gaat doen is niet bekend. Afgelopen maandag begon de stage in Brussel onder leiding van de Luxemburgse EU-commissaris Vivane Reding. De laatste week brengt de oudste zoon van groothertog Henri door bij de Luxemburgse ambassade.


  Alleen hoeft Guillaume zich er niet te voelen, want zijn familie is in de buurt. Zijn grootmoeder was de oudste zus van koning Albert II. Gisteren was Guillaume al op stap met koningin Paola en prinses Mathilde van België naar een uitvoering van solisten van de Koningin Elisabethzaal en het Luxemburgs Philharmonisch Orkest. Bovendien woont Guillaume’s liefde in Brussel, gravin Stéphanie de Lannoy. Haar familie woont op een uur rijden afstand in het imposante kasteel Anvaing in Henegouwen.

  18 januari 2012 - 13:58