×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Enthousiasme doet Beatrix goed

  Vlak voor voorlezen Akte van Abdicatie

  Enthousiasme doet Beatrix goed

  Het enthousiaste publiek buiten deed koningin Beatrix in het Paleis op de Dam dinsdag goed. Na haar eerste woorden, vlak voor het voorlezen van de Akte van Abdicatie, barstte er buiten op het plein een gejoel los waar de koningin om moest lachen.

  Vlak voor het aantreden van de koninklijke familie in de Mozeszaal zong het publiek ‘Bea bedankt’ op de Dam. Ook na het tekenen van de akte werd er gelachen door prinses Beatrix en koning Willem-Alexander, die elkaar even de hand gaven.

  30 april 2013 - 10:17