Engeland kleedt zich net als Kate

De aanstaande schoondochter van de prins van Wales wordt nu al gekscherend de 'prinses van Sales' genoemd. Kate Middleton, de verloofde van prins William, zorgt namelijk voor een ware run op de nannettejurkjes. Op één van de verlovingsfoto's is Kate te zien in het jurkje, dat bij Reiss te koop is. Of was. In minder dan 24 uur na de start van de verkoop is er geen jurk meer te verkrijgen.

De aanstaande schoondochter van de prins van Wales wordt nu al gekscherend de ‘prinses van Sales’ genoemd. Kate Middleton, de verloofde van prins William, zorgt namelijk voor een ware run op de nannettejurkjes. Op één van de verlovingsfoto’s is Kate te zien in het jurkje, dat bij Reiss te koop is. Of was. In minder dan 24 uur na de start van de verkoop is er geen jurk meer te verkrijgen.

159 Britse ponden moeten er voor het halflange jurkje neergeteld worden dat eigenlijk tot de wintercollectie van vorig jaar behoort. De modeketen heeft echter beslist om het opnieuw aan de collectie toe te voegen door de beroemde foto van Kate met dezelfde kleding. willkate

David Reiss, oprichter en managing director van Reiss, zegt: ‘Kate Middleton is een uitstekende ambassadeur voor het Verenigd Koninkrijk en we zijn blij dat ze de modeketens van het land steunt.’ Het zal volgens Reiss dan ook niet lang duren voor Middleton tot modekoningin wordt gekroond. ‘Haar stijl en invloed zal zeker een impact hebben op het koopgedrag van klanten en we zijn blij dat ze heeft gekozen om de Britse ontwerpers te steunen.’

Binnenkort verwacht de keten een nieuwe levering van de jurkjes, zodat binnen de kortste keren heel Engeland gekleed gaat als Kate.