×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • En we noemen hem: George

  Kate en William maken naam van hun zoontje bekend

  Prins William en echtgenote Catherine hebben de namen van hun zoon bekend gemaakt. Het prinsje heet George Alexander Louis. De officiële titel van het kindje, dat maandag ter wereld kwam, luidt: Zijne Koninklijke Hoogheid Prins George van Cambridge. De laatste koning die George heette, was George VI, die regeerde van eind 1936 tot begin 1952. Hij was de vader van koningin Elizabeth. De eerste George kwam in 1714 op de troon. De baby van prins William en Kate is derde in de lijn van troonsopvolging, na zijn opa Charles en vader William. De naam Alexander is een verrassing. Louis lijkt te verwijzen naar Louis Mountbatten, een oudoom van prins Charles die vermoord werd door de IRA.


  24 juli 2013 - 20:58