×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • En nu naar…Chili!

  Vakantie Alexander en Máxima nog niet voorbij

  Willem-Alexander en Máxima genieten deze zomer van een wel heel bijzondere vakantie. Die begon namelijk begin juli in Italië, met een verblijf in Tavarnelle in het vakantiehuis van de familie. Daarna keerrde de prins en de prinses met hun kinderen even terug naar Nederland voor de jaarlijkse fotosessie. En daarna pakten ze het vliegtuig naar Argentinië voor een weerzien met Máxima's familie én skiën in Patagonië. Deze wintersportvakantie in de zomer zit er nu op, maar het gezin zou volgens de Argentijnse media zijn doorgereisd naar Chili, waar de temperaturen wat meer aan de lente doen denken. Hoe lang het gezin daar zal blijven is niet bekend. In de openbare agenda van de kroonprins en de prinses staat de eerste officiële verplichting pas in september gepland. Dat is overigens óók een reis: naar New York.


  6 augustus 2009 - 13:44