×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • En nu naar…Chili!

  Vakantie Alexander en Máxima nog niet voorbij

  Willem-Alexander en Máxima genieten deze zomer van een wel heel bijzondere vakantie. Die begon namelijk begin juli in Italië, met een verblijf in Tavarnelle in het vakantiehuis van de familie. Daarna keerrde de prins en de prinses met hun kinderen even terug naar Nederland voor de jaarlijkse fotosessie. En daarna pakten ze het vliegtuig naar Argentinië voor een weerzien met Máxima's familie én skiën in Patagonië. Deze wintersportvakantie in de zomer zit er nu op, maar het gezin zou volgens de Argentijnse media zijn doorgereisd naar Chili, waar de temperaturen wat meer aan de lente doen denken. Hoe lang het gezin daar zal blijven is niet bekend. In de openbare agenda van de kroonprins en de prinses staat de eerste officiële verplichting pas in september gepland. Dat is overigens óók een reis: naar New York.


  6 augustus 2009 - 13:44