×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Emmanuel-Philibert de Savoie wil de politiek in

  Net niet in het Europees parlement

  De Italiaanse prins Emmanuel-Philibert de Savoie, had zich verkiesbaar gesteld voor het Europees Parlement namens Italië. Maar de prins is er niet in geslaagd een zetel te veroveren in het parlement in Brussel. Zijn partij, de UDC, heeft slechts één zetel in het Europees parlement gehaald. Helaas stond de Savoie op plaats twee van de kieslijst en valt hij dus buiten de boot. Zelf vindt hij dit politieke optreden toch geslaagd: ‘Ik heb 22.000 stemmen gehaald, een succes vind ik zelf’, aldus de prins. ‘Dit is het begin van een politieke carrière, ik ga door.’

  Emmanuel-Philibert, die eerder een kledinglijn startte en mee deed aan de Italiaanse versie van Dancing with the Stars, deed al eens een poging bij de landelijke Italiaanse parlementsverkiezingen, maar ook dit mislukte. .

  Emmanuel-Philibert is het achterkleinkind van koning Victor-Emmanuel III, de laatste koning van Italië die tussen 1900 en 1946 regeerde. Hij is getrouwd met de Franse actrice Clotilde Courau en heeft twee dochters.

  10 juni 2009 - 10:32