×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elton John: ‘Ik verwacht geen uitnodiging’

  Geen Candle in the Wind tijdens huwelijk

  Sir Elton John verwacht niet dat hij een uitnodiging zal krijgen voor het huwelijk van William en Kate, ondanks zijn goede relatie met prinses Diana. Tijdens Diana’s begrafenis in 1997 zong Elton John een speciale versie van zijn beroemde lied Candle in The Wind. ‘Door mijn vriendschap met prinses Diana gaan mensen er automatisch van uit dat ik een uitnodiging krijg. Ik ben niet uitgenodigd. Ik verwacht ook niet dat ik uitgenodigd word,’ vertelt Elton John aan een Britse krant. Bovendien, ‘ik ken de jongens eigenlijk niet eens.’ Toch kreeg de excentrieke zanger enkele jaren geleden een uitnodiging van de broers William en Herry. Hij mocht zingen bij de tiende herdenking van Diana’s overlijden, tijdens het herdenkingsconcert dat in het Wembley stadion.

  ‘Ik wens ze een zo gelukkig mogelijk leven samen. Ze zien er gelukkig uit,’ vertelt de zanger. Wat hem betreft, komt het wel goed met William. ‘Hij is echt een goede man,’ meent Elton John, ‘en hij zal een geweldige koning worden.’ 

  26 januari 2011 - 12:49