×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth viert jubileum alleen

  Britse vorstin moet prins Philip missen

  Koning George VI stierf in 1952 op Sandringham. Elizabeth en Philip waren op dat moment in Kenia. Op Sandringham viert de koninklijke familie jaarlijks het kerstfeest. Prins Philip werd op de vooravond van afgelopen kerstmis van daaruit met spoed naar het ziekenhuis vervoerd vanwege pijn op de borst. Hij verbleef er vier dagen na het plaatsen van een stent tijdens een hartoperatie.


  23 januari 2012 - 11:05