×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth sluit Jubileumtour af

  Britse vorstin vierde jubileum in 83 plaatsen

  Het eiland Wight was voor koningin Elizabeth II de eindbestemming van haar tour door het land. Ze kwam per motorjacht met prins Philip aan bij het eiland in het Kanaal en werd begroet met 21 saluutschoten. De Britse vorstin reisde sinds maart af naar 83 plaatsen door heel het Verenigd Koninkrijk om haar zestigste regeringsjaar te markeren. Haar familieleden bezoeken de overzeese gebiedsdelen waarvan Elizabeth – namens het Gemenebest van Naties – ook het staatshoofd is. Zo reizen William en Kate tussen 11 en 18 september nog naar Singapore, Maleisië, de Salomonseilanden en Tuvalu.

  De rondreis door het land mag dan voorbij zijn, vakantie is het niet voor de koningin. De komende tijd blijft druk door de Olympische Spelen die in Londen worden gehouden.

  26 juli 2012 - 11:11