×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth’s kleindochter presteert op Olympische Spelen

  Zara Phillips aangemoedigd door trotse koninklijke familie

  Er zijn weinig plekken waar meer royals samenkomen dan op de Olympische Spelen. Sommigen hebben zelfs eens deelgenomen. Zondag was voor Zara Phillips, kleindochter van koningin Elizabeth, haar debuut op de Spelen. De ruiter deed toen mee aan een dressuurevenement. Behalve manlief Mike Tindall zaten ook opa prins Philip en moeder prinses Anne op de tribune.

  Maandag moest Zara crosscountry rijden. Daarbij was een flinke delegatie van haar familie aanwezig. De prinsen William en Harry namen hun stiefmoeder Camilla mee en Kate, de vrouw van William. Ook de prinsessen Beatrice en Eugenie zaten op de tribune om hun nichtje aan te moedigen. Prinses Anne had een plekje op het parcours gevonden. Zara en haar paard High Kingdom reden een zeer goede race. Niet alleen het publiek reageerde uitzinnig, ook de ruiter was blij met het resultaat. Ze maakte een overwinningsgebaar toen zij en haar paard de laatste hindernis genomen hadden.

  30 juli 2012 - 17:12