×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth’s diamanten voor iedereen te zien

  Buckingham Palace stelt diamantschatten tentoon

  Queen Elizabeth opent elke zomer de deuren van Buckingham Palace. Zelf zit ze dan veilig in Schotland vakantie te vieren met de familie, zodat enkele ruimtes in het paleis opengesteld kunnen worden voor een zomertentoonstelling. Dit jaar, in het kader van het diamanten regeringsjubileum, laat de koningin een bijzonder groot deel van haar diamantencollectie en die van de koninklijke verzamelingen zien. Diademen, het kleine maar kostbare kroontje van koningin Victoria, broches - zeven van de negen stenen van de Cullinan zijn bijeen gebracht - en zelfs gebruiksvoorwerpen als een sabel met diamanten zijn voor het eerst bij elkaar te zien in het Londense paleis.


  Bekijk de video:

  6 juli 2012 - 18:00