×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth’s diamanten voor iedereen te zien

  Buckingham Palace stelt diamantschatten tentoon

  Queen Elizabeth opent elke zomer de deuren van Buckingham Palace. Zelf zit ze dan veilig in Schotland vakantie te vieren met de familie, zodat enkele ruimtes in het paleis opengesteld kunnen worden voor een zomertentoonstelling. Dit jaar, in het kader van het diamanten regeringsjubileum, laat de koningin een bijzonder groot deel van haar diamantencollectie en die van de koninklijke verzamelingen zien. Diademen, het kleine maar kostbare kroontje van koningin Victoria, broches - zeven van de negen stenen van de Cullinan zijn bijeen gebracht - en zelfs gebruiksvoorwerpen als een sabel met diamanten zijn voor het eerst bij elkaar te zien in het Londense paleis.


  Bekijk de video:

  6 juli 2012 - 18:00