Elizabeth krijgt 130.000 felicitaties

Postzakken vol felicitaties werden er bij Buckingham Palace afgeleverd. Ruim 130.000 brieven en berichten werden er ontvangen om de koningin te feliciteren met haar diamanten regeringsjubileum. Het aantal bestaat uit 60.000 brieven en daarnaast kwamen zo'n 71.000 berichten digitaal binnen bij Elizabeth, verstuurd via de speciale jubileumwebsite.Vijfenveertig postzakken werden er ten paleize afgeleverd en het correspondentiekantoor van het paleis verwacht een verdere groei in de komende weken, omdat mensen nog altijd blijven schrijven. De website was ook erg in trek. In totaal hadden de websites van het Britse Koninklijk Huis en de officiële jubileumsite meer dan 2 miljoen unieke bezoekers te verduren en 7 miljoen pageviews.

Postzakken vol felicitaties werden er bij Buckingham Palace afgeleverd. Ruim 130.000 brieven en berichten werden er ontvangen om de koningin te feliciteren met haar diamanten regeringsjubileum. Het aantal bestaat uit 60.000 brieven en daarnaast kwamen zo’n 71.000 berichten digitaal binnen bij Elizabeth, verstuurd via de speciale jubileumwebsite.
Vijfenveertig postzakken werden er ten paleize afgeleverd en het correspondentiekantoor van het paleis verwacht een verdere groei in de komende weken, omdat mensen nog altijd blijven schrijven.

De website was ook erg in trek. In totaal hadden de websites van het Britse Koninklijk Huis en de officiële jubileumsite meer dan 2 miljoen unieke bezoekers te verduren en 7 miljoen pageviews.

Ook de verschillende social media – het Flickr-account (1,4 miljoen), het YouTube-kanaal (475.604 views), de Facebookpagina (1,8 miljoen bezoekers) en het Twitteraccount (5000+ extra volgers, totaal 346.858 volgers) – kregen bijzonder veel aandacht.