×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth doneert geld om Australië te helpen

  Queen draagt steentje bij aan overstroomd Australië

  Buckingham Palace laat weten dat de koningin een 'persoonlijke donatie' heeft gedaan aan het getroffen gebied in Australië. Het geld is bedoeld voor de hulpverlening. Hoeveel zij precies gestort heeft, laat het paleis niet weten. Inmiddels is het twee weken geleden dat koningin Elizabeth publiekelijk haar steun heeft betuigd aan het overstroomde gebied in Australië, waarvan zij ook koningin is. 'Met grote bezorgdheid heb ik de laatste dagen het nieuws gevolgd over de vernietigende overstromingen in Queensland,' laat ze weten op de laatste dag van het vorige jaar. 'Mijn oprechte medeleven gaat uit naar de mensen die zo zwaar zijn getroffen in deze ramp.'


  Buckingham Palace laat weten dat de koningin een ‘persoonlijke donatie’ heeft gedaan aan het getroffen gebied in Australië. Het geld is bedoeld voor de hulpverlening. Hoeveel zij precies gestort heeft, laat het paleis niet weten.
  Inmiddels is het twee weken geleden dat koningin Elizabeth publiekelijk haar steun heeft betuigd aan het overstroomde gebied in Australië, waarvan zij ook koningin is. ‘Met grote bezorgdheid heb ik de laatste dagen het nieuws gevolgd over de vernietigende overstromingen in Queensland,’ laat ze weten op de laatste dag van het vorige jaar. ‘Mijn oprechte medeleven gaat uit naar de mensen die zo zwaar zijn getroffen in deze ramp.’

  13 januari 2011 - 10:45