×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eigen slaapliedje voor baby William en Kate

  Na muziek tijdens huwelijk is wiegeliedje logisch vervolg

  Eigen slaapliedje voor baby William en Kate

  De baby van prins William en Kate Middleton krijgt een eigen slaapliedje cadeau van componist Paul Mealor. Hij is geen vreemde van het koninklijke paar. Mealor schreef ook muziek voor hun huwelijk.

  Sleep On heet het slaapliedje, schrijft Hello! Magazine. Het nummer wordt ingezongen door de Nieuw-Zeelandse sopraan Hayley Westenra. “Het is zo’n vreugdevolle gebeurtenis die we allemaal kunnen vieren”, reageert zij.

  Mealors Ubi Caritas was een van de muzikale hoogtepunten van het huwelijk van de hertog en hertogin van Cambridge in 2011. “Nadat ik muziek had geschreven voor de koninklijke bruiloft leek het logisch om een nummer te schrijven voor de volgende fase van hun leven”, aldus de componist.

  7 mei 2013 - 16:41