×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eigen planeet voor Pieter

  Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven heeft nu zijn eigen planeetje. De Internationale Astronomische Unie heeft een planetoïde naar hem vernoemd. Het is een rotsachtige planeet met een doorsnede van enkele kilometers, die rond de zon cirkelt in een baan tussen de planeten Mars en Jupiter. Van Vollenhoven is onder meer ambassadeur van het Internationaal Jaar van de Sterrenkunde en heeft zich in de jaren tachtig sterk gemaakt voor de realisering van een astronomisch wetenschapscentrum in Nederland. Hij is ook voorzitter van de raad van advies van de sterrenwacht in Utrecht. Het nieuws werd op 1 april bekend gemaakt. Geen grap!


  1 april 2009 - 11:22