×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste wandeling met prinses Estelle

  Kersverse oom Carl Philip fotografeerde trotse ouders

  Trots plaatste het Zweedse hof dinsdag een foto op Facebook die gemaakt is door prins Carl Philip. De kersverse oom van prinses Estelle legde de eerste wandeling van kroonprinses Victoria, prins Daniel en hun pasgeboren dochtertje vast.


  Daags na de geboorte vond in het koninklijk paleis in de kapel een dienst plaats voor de geboorte van het prinsesje. Behalve de grootouders – koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia, Olle en Ewa Westling – en andere familieleden, is vader prins Daniel aanwezig. Prinses Madeleine, zuster van kroonprinses Victoria en prins Carl Philip, ontbreekt. Moeder en dochter ontbreken eveneens, zoals gebruikelijk is. Bekijk hier de beelden.

  29 februari 2012 - 12:44