×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste TV-interview Charlotte Casiraghi

  Kijkers onder de indruk van haar lage stem

  Charlotte Casiraghi, de 23-jarige dochter van prinses Caroline van Monaco heeft haar eerste televisie-interview gegeven. Ze verscheen in een Frans sport programma, samen met haar oom prins Albert. In het begin is ze nog wat onwennig, maar na een tijdje groeit haar enthousiasme. Het is leuk om te zien dat Albert haar even bemoedigend in haar knie knijpt, want voor Charlotte is het ongetwijfeld erg spannend om voor het eerst een interview op TV te geven. Maar ze voelt zich snel op haar gemak, wellicht ook omdat het interview over haar grootste passie, paardrijden, gaat. De interviewer vraagt Charlotte een aantal dingen over een ruiterevenement wat in Monaco plaatsvond. Ook heeft ze het over de moeilijke tijd door een blessure aan haar hand, na een auto-ongeluk. De reacties van kijkers na afloop gingen niet zozeer over het interview, maar over de opvallend lage stem van Charlotte.


  Bekijk hieronder de beelden, die helaas volledig in het Frans zijn, maar toch zeker de moeite waard. 

  24 augustus 2009 - 11:56