×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste officiële bezoek William en Kate

  Kate Middleton doopt reddingsboot

  Voor het eerst heeft prins William een officieel bezoek samen met zijn verloofde - Kate Middleton - gebracht. Het RNLI Reddingbootstation in Noord-Wales had de eer om het eerste bezoek te mogen ontvangenn van de Britse prins en zijn aanstaande bruid. Kate doopte een nieuwe, opblaasbare boot met champagne, zo meldt Daily Mail. William sprak ook zijn bewondering en medeleven uit voor de redders die in Christchurch in Nieuw-Zeeland levens redden na de hevige aardbevingen. Miss Catherine Middleton, zoals ze in de officiële documenten wordt genoemd, droeg een khakikleurige halflange jas met bruine accenten, op haar hoofd een creatie van Philip Treacy. Het publiek, jong en oud, was in groten getale aanwezig om het stel te kunnen zien. Op 29 april trouwen de twee in Westminster Abbey.


  24 februari 2011 - 16:03