×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eerste officiële bezoek William en Kate

  Kate Middleton doopt reddingsboot

  Voor het eerst heeft prins William een officieel bezoek samen met zijn verloofde - Kate Middleton - gebracht. Het RNLI Reddingbootstation in Noord-Wales had de eer om het eerste bezoek te mogen ontvangenn van de Britse prins en zijn aanstaande bruid. Kate doopte een nieuwe, opblaasbare boot met champagne, zo meldt Daily Mail. William sprak ook zijn bewondering en medeleven uit voor de redders die in Christchurch in Nieuw-Zeeland levens redden na de hevige aardbevingen. Miss Catherine Middleton, zoals ze in de officiële documenten wordt genoemd, droeg een khakikleurige halflange jas met bruine accenten, op haar hoofd een creatie van Philip Treacy. Het publiek, jong en oud, was in groten getale aanwezig om het stel te kunnen zien. Op 29 april trouwen de twee in Westminster Abbey.


  24 februari 2011 - 16:03